Moskova’nın intikamı

Rusya, amiral gemisi Moskova'nın batırılmasının intikamını Ukrayna'nın Kiev şehrinden aldı. Dün bütün gün bombalanan kentte çok sayıda sivilin öldüğü söyleniyor. SIRPLARDAN RUSYA'YA...

Rusya, amiral gemisi Moskova'nın batırılmasının intikamını Ukrayna'nın Kiev şehrinden aldı.
Dün bütün gün bombalanan kentte çok sayıda sivilin öldüğü söyleniyor.

SIRPLARDAN RUSYA'YA DESTEK
Bu arada Sırbistan'da Rusya lehine gösteri vardı. "Ruslar ile Sırplar kardeştir" sloganıyla gösteri yapan Sırplar, bütün gün Moskova'yı desteklediler. Yani bölgedeki gerilim artarak devam ediyor.
Gerilim arttıkça da ekonomik kriz tüm dünyada derinleşiyor. Artık kıtlık hayatımızın bir parçası oldu.

BEYAZ TÜRKLER NİYE MUTSUZ?
Dün internette Beyaz Türkler ile AK Parti seçmenleri arasındaki tartışmalara rastladım. "Beyaz Türk" kavramı, rahmetli Ufuk Güldemir'in ürettiği, günümüzdeki sınıf ve siyasi davranış farklarını vurgulayan bir deyim.
AK Parti seçmenlerine göre, Tayyip Erdoğan bugün ülkeyi yönetmeyeceğim dese ülkeyi yönetecek kişi bulmak çok kolay değilmiş.
Beyaz Türklere göre ise Tayyip Erdoğan'ın en büyük...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar