Hiç kimseden korkmadılar Erdoğan'dan korktukları kadar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta bir kez daha kazanma ihtimali uykularını kaçırıyor. Yirmi iki yıl bu milletten onay almış bir siyasetçinin bir kez daha seçilme ihtimalinin ne kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta bir kez daha kazanma ihtimali uykularını kaçırıyor. Yirmi iki yıl bu milletten onay almış bir siyasetçinin bir kez daha seçilme ihtimalinin ne kadar yüksek olduğunun farkındalar.

Onlar 600 yıl Osmanlı korkusuyla nefes almış bir coğrafyanın torunları. Tarihin tekerrür edeceğinden korkuyorlar.

 Peki kim bunlar?

Der Spiegel ve The Economist’in son sayılarında, Almanya ve İngiltere’nin, Erdoğan ve Ak Parti düşmanlığı iyice gün yüzüne çıktı.

 SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı tek tek saymış. Biden, 120 konuşmasında Erdoğan ve Türkiye’ye olan kinini açık ediyor. Amerikan basını yıllardır Erdoğan’ı hedefe koymuş.

 Biden’ın; “Erdoğan’ı Türkiye muhalefetini destekleyerek yeneceğiz” sözleri de, seçime ramak kala ete kemiğe bürünüyor. Buna bir de; “Türkiye’yi ekonomik olarak mahvetmek” isteyenlerin tehditlerini ekleyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fahiş fiyatla milletin ekmeğini çalanlar kim? Cezasız mı kalacaklar? 26 Nisan 2024 | 9 Okunma Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 583 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.782 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 821 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.068 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar