“İnadına yaşayın” diyorsunuz, ama.

Terörün bir hedefinin toplumu bezdirip yıldırarak ve korkutarak teslim almak olduğunu ifade ile, buna karşı “İnadına normal hayatımızı sürdürelim” çağrısı yapanlar var.Diyorlar ki: “Madem...

Terörün bir hedefinin toplumu bezdirip yıldırarak ve korkutarak teslim almak olduğunu ifade ile, buna karşı “İnadına normal hayatımızı sürdürelim” çağrısı yapanlar var.
Diyorlar ki: “Madem terör bizi korkutup sokağa çıkamaz hale getirmek istiyor; o halde ona inat caddelere, meydanlara çıkalım; lokantalara, pastanelere, AVM’lere, tiyatro, sinema ve eğlence yerlerine gidelim; teröre boyun eğmediğimizi bu şekilde gösterelim.”

Hali vakti fazlasıyla yerinde olan “tuzu kuru”lara yönelik bu çağrıya icabet edip de yılbaşı gecesi o eğlence yerine gidenlerin başına gelenleri hep birlikte üzülerek gördük.

Terörün hedef seçtiği yerlerde görevi gereği zorunlu olarak bulunan veya yoldan geçmekte olan ya da düğün daveti için bir araya gelen polis veya sivillerin acı akıbetine de Dolmabahçe, Kayseri, Vezneciler, havaalanı, Kızılay, Gaziantep olaylarında derinden sarsılarak ve yüreğimiz yanarak şahit olduk.

“Terör var diye sakın evinize kapanmayın, dışarı çıkıp normal hayatınızı daha dinamik ve canlı bir şekilde yaşayarak teröre meydan okuyun” çağrısı yapanlardan hiçbir görev ve sorumluluğu bulunmayanları ciddiye almaya ve muhatap saymaya dahi gerek yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar