“Hapishane hizmetlerine daha çok destek verin”

Eşi Recep’in Salı günü gerçekleşen açık görüş sonrasında tuttuğu notlardan Nur’un mesajlarını paylaşmaya devam edelim:Adliyeye gelene kadar bileklerimde kelepçe vardı. Sonra eksi katlarda...

Eşi Recep’in Salı günü gerçekleşen açık görüş sonrasında tuttuğu notlardan Nur’un mesajlarını paylaşmaya devam edelim:
Adliyeye gelene kadar bileklerimde kelepçe vardı. Sonra eksi katlarda nezarethaneye indirdiler. Orada da tek kişilik hücreye koydular. Abdest almam ve namazı eda etmem için yardımcı oldu yanımdaki askerler.

Adliyenin nezarethane koridorlarında yürürken oradaki insanların çoğu arkamdan “Yeni Asya” diye bağırıyordu.

Sanırım çoğu gözaltındaki insanlardı.

İki asker arasında yürüyen ben onların bu seslenişlerinden sonra yere yığılmamak için zor tuttum kendimi. Çok garip, çok hisli bir sahneydi. O insanlar da ağlamaklı idi ve çaresizlikleri yüzlerinden okunuyordu. Birkaç kişi de gazetemizin girmesinin engellendiği yerleri söylemeye çalıştı bana.

Gazetemizde çalışanlara ve neşriyatımıza gönül vermiş insanlara şunu ifade etmek istiyorum: Allah rızası için hapishane hizmetlerine daha fazla ağırlık verin, destek olun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar