- Dünyanın kutupları değişti. Güç artık Türkiye’ye akıyor. Kavganın adresi işte burası. - Batı’nın emir eri oldunuz. Hesap hatası yaptınız!

Erdoğan’la değil devletle, ülkeyle, milletle çatışıyorlar. Bu alanda gizli bir savaşa giriştiler. Yüz yıl sonra ilk kez karşı karşıya kaldığımız bir yıkım operasyonu...

Erdoğan’la değil devletle, ülkeyle, milletle çatışıyorlar. Bu alanda gizli bir savaşa giriştiler. Yüz yıl sonra ilk kez karşı karşıya kaldığımız bir yıkım operasyonu yürütüyorlar. Ve en ağır silahları içeriden kullanıyorlar.

Erdoğan onların dediği gibi yapsa, Türkiye’yi değil onları tercih etse baş tacı ediyor olacaklardı. Övgü cümlelerinin ardı arkası kesilmeyecekti. Batı medyasında, dergi kapaklarında, TV tartışmalarında onu yücelteceklerdi.

KILIÇDAROĞLU ŞIMARIKLIĞI

İçeride de dışarıda da böyle bir organize saldırı, böyle bir yıkım operasyonu mümkün bile olmayacaktı. Şu an ne Kılıçdaroğlu böyle şımaracak, abuk sabuk hareketlere girişecek ne de o “iç cephe” kurulacaktı.

Ama o Türkiye’yi tercih ettiği için, yüzyıllardır devam eden sömürü düzenine karşı durduğu için, Türkiye’yi küresel bir güce dönüştürecek devrim niteliğinde adımlar attığı için, Selçuklu-Osmanlı yükselişini bugüne taşıdığı için hedef seçildi.

.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar