Peki ya Milion taşı, İmamoğlu Dostum!.

İmamoğlu'nda ekip vasat bile değil.. Boş bir palavra.. İşbaşına geldiğinden beri, ne düşündü, ne planladı, İstanbul'un neresine "İmamoğlu" imzası attılar?. İstanbul halkı bugüne dek hiç "Bak!.

Ayasofya'nın ibadete açılmasına, muhalefet fena halde karşı çıkmıştı. Başta da CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu..

İstanbul camilerle dolu.. Bir yandan da durmadan yenileri yapılıyor. Ortada cami sıkıntısı yokken, kubbeli mimarisi ve iç dış süslemeleriyle emsalsiz bir dünya mirası olan Ayasofya'nın ibadete açılmasına, işe kâğıt üzerinden bakarsanız gerek yok..

Ama Avrupa'da başlayan ve hızla yayılan İslamofobi, İslam düşmanlığı ve ayrımcılığı, sözde (Bu laf iyice moda ya) dost ülkelerin liderlerini de oy uğruna avucuna alınca, Türkiye'nin onların anlayacağı dilde bir tepki göstermesi gerekiyordu.

Biz de onu yaptık işte..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum