Neden ‘yangın’ yazmıyorum?..

Ülkem büyük bir yangın felaketi yaşıyor.. Ama okurların da dikkatini çekmiş.. "Neden yangın yazmadın hiç?" diye soranlar, "Ülkemiz bu büyük felaketi yaşarken sen neler yazıyorsun" diye sövenler var...

Ülkem büyük bir yangın felaketi yaşıyor.. Ama okurların da dikkatini çekmiş.. "Neden yangın yazmadın hiç?" diye soranlar, "Ülkemiz bu büyük felaketi yaşarken sen neler yazıyorsun" diye sövenler var hatta!.
Aslında ülke daha büyük bir felaket yaşıyor, farkında olan var mı bilemem?.
"Bölünme!."
Türkiye öyle bir "bölünme çukuru"na düşmüş ki, yangın, hele orman yangını gibi doğal ve hâlâ önlenemeyen bir felaketi bile kendi kişisel fikirleri için kullanıyor insanlar..
Hele de yalanın bininin bir para olduğu sosyal medyayı kullanarak..
Geçenlerde bu iğrenç medyayı anlatırken "Gerçek ceketini giyerken, yalan dünyayı altı kere dolaşır" diye bir söz nakletmiştim..
Aynen öyle..
Sosyal medyada öyle ipe sapa gelmez yalanlar var ki.. Ve de özellikle gençler bu yalanlara körü körüne inanıyorlar ki..
Dün onlardan biriyle konuştum..
"Yeterli uçağımız yokken, yardımları reddediyoruz" dedi.. Sosyal...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar