Maske takmayan hainleri kim basacak?

Halka nefes aldıran yumuşama kararlarını geri çektirmek için savaşan bu maskesizlerin yaptıkları resmen, ekonomiyi iflas ettirmek, halkı bezdirmek, usandırmak, isyan ettirmek hedefine yönelik değil mi? Nerde benim devletim?

Hafta sonu manşetlerdeydi. Polis komşuların ihbarıyla bir villayı basmış, sabaha karşı.. İçerde parti yapan yaklaşık 250 kişi varmış.. Tabii maskesiz..

Haberlerde "Gereken yapıldı" deniyor da, ne yapıldığı yok.. O villada sabaha dek parti yapanlar için, çerez parası olmayan üç beş lira yazmışlardır, üç beş kişiye..

Benim sorum başka, İstanbul polisine..

İhbar üzerine, sabaha karşı milletin özel mekanını basabiliyorsunuz da, işte ben bu köşede hem de kaç defa ve isim vererek ihbar ettim.. Halka açık alanlarda niye görünmezsiniz?.

Şişli Emniyet Müdürlüğü'nden 10 adım mesafede, trafiğe kapalı (Güya motosikletler vızır vızır çalışıyor) Atiye Sokak'ta, insanlar nerdeyse omuz omuza yürürken, maske takmayanları denetlemek için, karakoldan çıkmanızı sağlamak için kimin ihbarı gerekiyor acaba?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar