Kadıköy’de unutulmaz bir gece...

Kadıköy gerçek anlamıyla İstanbul'un kültür merkezi. Bravo Kadıköy Belediyesi'ne.. Bir yığın kültür merkezi var ve hepsi her zaman dolu.. İş bina yapmakla bitmiyor.

Önemli olan o binayı sanatçılara açmak ve seyircilerle doldurmak..
Kadıköy yıllardır bunu başarıyor işte ve öyle başarıyor ki, yani evi satıp o tarafa taşınasım geliyor inanın. Her ama her gün, kaç "İzlemem gerek" dediğim olay var, karşıda bilemezsiniz..
Yeni açılan Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'ne gittim gene.. JazzMatiz diye bir gurup.. Nasıl güzel, nasıl şirin bir konser oldu. İlk defa izliyorum, bitsin istemedim.
Her pazar Kadıköy'deki Karaköy İskelesi'ndeki İstanbul Kitabevi'ne gidiyorum biliyorsunuz.
Konservatuvar öğrencileri çeşit çeşit müzik yapıyorlar.. O enfes İstanbul manzarasına, Topkapı Sarayı ve Ayasofya'yı, uçuşan martıları, yanaşan kalkan vapurları seyrederek müzik izlemek harika oluyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar