İçişleri Bakanı’na sorularım var!.

Sayın İçişleri Bakanım, Bir kere daha sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim.. Ama 1980'den beri içinde yaşadığım İstanbul'un son yıllardaki sahipsizliğinin verdiği çaresizlik içinde...

Sayın İçişleri Bakanım,
Bir kere daha sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim.. Ama 1980'den beri içinde yaşadığım İstanbul'un son yıllardaki sahipsizliğinin verdiği çaresizlik içinde başvuracak başka makam bulamıyorum.
İstanbul'a sahip çıkma makamlarında oturanlar utansın, ne diyim..
Okul servislerinde birbiri ardına yaşanan "Çocuk Cinayetleri" üzerine, "Okul Servisi Yönetmeliği" değiştirildi.
Peki ne oldu?.
Son bir ay içinde üç minik daha, sonuncusu çarşamba günü bir engelli çocuk hem de, serviste unutuldu ve üçü de tesadüfen kurtarıldı Allah'tan..
Bu konuyu yazma kararıyla gazeteye gelirken, bu sabah, gazetemde bir korkunç haber daha okudum.. Bir Yuva'nın, ana okulu bile değil "Yuva"nın bahçesinde manevra yapan okul servisi orda çalışan bir kadını ezmiş ve öldürmüş..
Yahu orası Yuva.. Üç, dört yaşında nerdeyse bebekler var.
Onların bahçesinde bu nasıl manevradır?.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar