Herkes, hepimiz, bir, beraber, kardeş!.

"Türkiye, terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır. Özellikle bölücü terör örgütü, tüm imkanlarını kullanmaktadır. Eylemlerin biçimi ve hedefleri, bölücü terör...

"Türkiye, terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır. Özellikle bölücü terör örgütü, tüm imkanlarını kullanmaktadır. Eylemlerin biçimi ve hedefleri, bölücü terör örgütünün asıl gayesinin Türkiye'nin önünü kesmek, ayağına çelme takmak, gücünü ve enerjisini başka yönlere yoğunlaştırmak olduğunu tüm açıklığıyla ortaya koymaktadır.
Maruz kaldığımız bu saldırıların, bölgemizde yaşanan olaylardan, özellikle Suriye ve Irak'taki gelişmelerden, hatta ekonomideki dalgalanmalardan bağımsız olmadığını biliyoruz. Bu terör örgütlerine karşı, milletimizle birlikte, bir milli seferberlik ruhu içerisinde hep birlikte kararlılıkla mücadele edeceğiz.
Gün farklılıklar üzerinden kısır çekişmelerle enerjimizi heba etme, kavga etme değil, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkeleri çerçevesinde bir olma, beraber olma, kardeş olma, hep birlikte Türkiye olma günüdür."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait bu sözleri, bu ülkedeki herkes, ama herkes tekrar tekrar okumalı, beynine kazımalıdır.
Dünyanın en kritik coğrafi bölgesinde cirit atan terör örgütleri ile adeta iç içe yaşıyoruz.
Erdoğan, bu örgütlerle mücadele yolunu açıklıyor..
"Milli seferberlik ruhu!."
Bu ne demektir?.
Bu, "Bu ülkede yaşayan herkese terörle mücadelede görev düşüyor" demektir..
Bu "Ben evime kapanıp bekleyeyim. Güvenlik güçleri terörle savaşsınlar, kazansınlar, ben de eski yaşamıma döneyim, diye oturup beklemekle terör mağlup edilmez" demektir.
Bu, "Amacı bu ülkeyi bölmek, parçalamak ve dağıtmak olan teröristlere, gerektiğinde tek

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.123 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 278 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 609 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 359 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 259 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar