Hangisi daha korkak?. Advocaat mı, Şenol mu?.

Maçın başında, akıl almaz bir korkak Advocaat vardı.. Üstelik korkmasına hiç sebep yokken.. Fener'le işini çoktan bitirmiş, gideceğini açıklamıştı. Fener'in şampiyonlukta iddiası yoktu....

Maçın başında, akıl almaz bir korkak Advocaat vardı.. Üstelik korkmasına hiç sebep yokken.. Fener'le işini çoktan bitirmiş, gideceğini açıklamıştı. Fener'in şampiyonlukta iddiası yoktu. Çıkacak, maçını zerre stressiz, rahat rahat oynayacaktı.
Ama baktık, Hollandalı akıl almaz bir savunma takımı ile çıktı sahaya.. Hasan Ali Kaldırım'ı sağ beke çektin hadi.. O zaman Ozan'ı koysana esas yeri ön liberoya.. Hayır?. Ozan kenarda.. Sezon başından beri on para etmediği görülen ve bilinen Roman sahada.. Niye?. Galatasaray'ın Euro 2016'da görüp de "Bundan fayda gelmez" deyip anlaşmaktan caydığı Roman'ı her şeyi bilen Aziz kaptı (!) ya.. Kesin o demiştir "Oynat" diye.. Haftalardır takımın en iyisi Atıf kenarda.. Geçen hafta oyuna gidip maçı değiştiren Emenike kenarda.. Ortada topa koşmayan, vurmayan Van Persie oynasın diye, Sow da kenara atılmış. O yerin sahibi Volkan kenarda..
Maç başladı.. Baktık Fener çekilmiş, oyunu kendi yarı sahasında kabul ediyor.. Karşısında Şenol Güneş'in çıkardığı harika bir hücum takımı var..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.123 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 278 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 608 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 359 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 259 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar