Hakemler, futbolumuzu kurtarabilecek mi?..

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan umudumu çoktan kestim.. Ligin minnacık devre arasında, medyanın sorunun kökenleri ile uğraşan yazarları, mesela Uğur Meleke, mesela Şansal Büyüka gibi kalemler dahil, değerli hakem hocaları...

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan umudumu çoktan kestim.. Ligin minnacık devre arasında, medyanın sorunun kökenleri ile uğraşan yazarları, mesela Uğur Meleke, mesela Şansal Büyüka gibi kalemler dahil, değerli hakem hocaları ve özellikle genç hakemlerin de katılacağı en az 3 günlük bir seminer yapılsa, fikirler ortaya atılsa, tartışılsa ve bunların ışığı altında Türkiye Futbol Federasyonu, acil kararlar alıp yürürlüğe koysa, çok şey değişebilirdi.
Ama federasyon bugüne dek on paralık işe yaramadığı görülen sözde Avrupalı danışmanlarla bir hakem semineri daha yapmakla yetindi. Bu iş Uilenberg ve şürekasıyla olsa, hakemliğimiz ve onların katlettiği futbolumuz bu kadar çirkin, bu kadar ayıp ve bu kadar seyir zevkinden uzak olmazdı.
Ne yaptı Nihat Özdemir?.
"MHK Kış Semineri.."
Peki ne kararlar alındı?. Ne değişiklikler olacak, yarın başlayacak Süper Lig futbolunda, dünkü gazetelerde tek satır okudunuz mu?.
Kimse merak bile etmemiş. Kimse takip etmemiş..
Kimse yazmamış. Doğru, özellikle spor gazeteciliği bitti.
Bir ajans vermezse...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar