Güncel haberler ve az biraz “Derin” bakışlar!..

"Tetikçi FETÖ'ye göbekten bağlı" diyordu, dün Sabah'ın birinci sayfasındaki beş sütun başlık.. Hem de nasıl Türk dostu, kültür sanat adamı Rus Büyükelçisi'ni öldüren Çevik...

"Tetikçi FETÖ'ye göbekten bağlı" diyordu, dün Sabah'ın birinci sayfasındaki beş sütun başlık.. Hem de nasıl Türk dostu, kültür sanat adamı Rus Büyükelçisi'ni öldüren Çevik Kuvvet Polisi'ni anlatıyordu haber..
Tetikçi, FETÖ dershanelerine gitmiş. FETÖ evlerinde kalmış. Eğitim masraflarını FETÖ'cüler karşılamış. FETÖ'cülerin çaldığı sınav sorularıyla polis olmuş. 15 Temmuz gecesi rapor alıp, Ankara'ya gelmiş. Dayısı FETÖ okulu müdürüymüş. En yakın iki polis arkadaşı FETÖ'cü.. Biri meslekten ihraç edilmiş. Öbürü gözaltında. Tetikçi'nin kendisi polisin ve istihbaratın "Gri" listesindeymiş. Yani "Dikkatle izlenecekler"den biri..
Şimdi bu kesin bilgiler, 24 saatte açıklandığına göre, çoğu zaten kayıtlı. Biliniyor yani..
O zaman akla şu soru gelmiyor mu?.
Bu kadar şüpheli bir adam, elini kolunu sallaya sallaya, Rus Büyükelçisi gibi kritik bir adamın yanına kadar nasıl geliyor?.
Hem de Çevik Kuvvet Polisi, dikkat buyurun.. Yani, bu suikast, kritik devlet büyüklerinden birine de yönelebilirdi..
Her gün güvenlik güçlerinden, yargıdan yığınla insan görevden alınıyor diye, mırın kırın edenler şimdi bu olaya baksınlar yakından..
Önemli olan, alınanlardan temiz olanların en kısa zamanda serbest bırakılması.. Böyle günlerde, suçun sabitleşmesini beklemenin neye mal olduğunu gördük.
Neler olabileceğini düşünmek dahi istemiyorum.
Zor günlerin zor geçeceğini kabullenmemiz lazım!.
Hatalar olacaktır. Göze almalıyız.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.123 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 278 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 609 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 359 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 259 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar