Galatasaray seni unutmaz Hocam!..

Sevgili Fatih Hocam, Bugünlerin geleceğini bilmek için kâhin olmaya gerek yok.. Seni gerçekten yakından tanıyan ve sevenleri dinlemeyip, güya seni destekleyen, ama biraz derin bakınca aslında amaçlarının kime hizmet...

Sevgili Fatih Hocam,
Bugünlerin geleceğini bilmek için kâhin olmaya gerek yok.. Seni gerçekten yakından tanıyan ve sevenleri dinlemeyip, güya seni destekleyen, ama biraz derin bakınca aslında amaçlarının kime hizmet olduğu kolayca anlaşılanların gazına öyle gözleri kapalı geldin ki, bu sonuç bağıra bağıra geldi..
Biz seni ailecek severiz, bilirsin.. Hastanede başımda beklediğinizi unutmam mümkün değil.. Benim meslekteki 50. yılım için düzenlenen geceye, sevgili Fulya'yı hastaneden alıp geldiğini ve geç saatlere dek kaldığınızı da..
Bodrum pek sevdiğim bir yer değildir.
Oraya sadece festivaller için gittim. Çeşme ve Antalya'ya da öyle gittim ya.. Güneş, deniz ve sıcak benim tatil tarzım değildir.
Ben taa 1980'lerden, Marmaris'ten başlayarak, nerde festival, nerde gece ve serinde etkinlik varsa oraya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar