Fatih’i VAR kurtardı!..

Fatih Terim yesin içsin, VAR'a dua etsin.. Öylesine taraflı, öylesine çifte standartlı bir VAR vardı ki, gündemi değiştirdi ve elindeki kadroyla, 50 bin seyircisi önünde ve kendi sahasında bu Fener'e fark atacak...

Fatih Terim yesin içsin, VAR'a dua etsin..
Öylesine taraflı, öylesine çifte standartlı bir VAR vardı ki, gündemi değiştirdi ve elindeki kadroyla, 50 bin seyircisi önünde ve kendi sahasında bu Fener'e fark atacak güçteyken, hem de rakip 10 kişi kalmışken yediği golle yenilen Fatih Terim'i kurtardı..
Bizimki dahil, gazetelere şöyle bir göz attım.. Fatih Terim'i konu eden bile yok.. Bir tek Kemal Belgin, Türkiye'de "Bir gerçeğin altını çizmekte yarar var; o da galiba Galatasaray'ın bir hoca değişikliğine gitmenin eşiğine geldiğidir" diye yazdı o kadar.. Gerisi Fener destanı manşetler ve hakem eleştirileriyle doluydu..
Fatih Terim, şimdilik yakayı sıyırmış görünüyor..
Liderin 9 puan gerisinde kalıp (Dün gece Trabzon kazandıysa 12 okuyun), takımı 8'inci duruma düşürdüğü halde..
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, maç sonunda bir basın toplantısı yaptı. Aslında çok da önemli şeyler söyledi. Ama lafı uzattıkça uzattı.
Bir de sorular almaya başlayıp gece yarısına yaklaşınca, hem mesaj kayboldu, hem de gazetelerde yer alma...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar