Çocuklar yaşamalı!. Yaşatmalıyız!..

Şimdi durdurun okumayı.. Cep telefonunuzu elinize alın.. 4381'e "Destek" yazıp mesaj atın.. Kanserli Çocukların en ileri tekniklerle sağlıklarına kavuşması için yapılan, onlara özel Devlet Hastanesine, Kansersiz...

Şimdi durdurun okumayı.. Cep telefonunuzu elinize alın.. 4381'e "Destek" yazıp mesaj atın.. Kanserli Çocukların en ileri tekniklerle sağlıklarına kavuşması için yapılan, onlara özel Devlet Hastanesine, Kansersiz Yaşam Derneği aracılığıyla 10 lira bağışta bulundunuz..
Tamam mı?.
Şimdi okumaya devam edebilirsiniz..

***
Perşembe günü bir arkadaşımla buluştuk. Üzgündü..
"Hayrola" dedim..
"Az evvel bir arkadaşımla beraberdim.
Doktorlar '3.5 aylık ömrün var', demişler" dedi..
Perşembe akşamı, Kağıthane'de bir defile vardı. Sevgili Dostum, can kardeşim Abdullah Kiğılı'nın 2017 Yaz Koleksiyonu sunuluyor. Apo, bu defileyi, Kansersiz Yaşam Derneği'ne armağan etmiş..
Sunucu Demet Şener!. Onu görmeyeli yıllar, yıllar oldu.. Son günlerde özel yaşamı ile gündemde.. Ama nasıl bir fizik, nasıl bir endam.. Bu kadın mı, 40 yaşında?. Bu kadın mı iki çocuk annesi?. 1995 Türkiye Güzelimiz hâlâ dünyanın her yerinde mankenlik yapar, öylesi!.
Demet, bir başka kadını davet etti..
Kansersiz Yaşam Derneği Başkanıymış.
Dida Didem Kaymaz!.
"Ben kanserdim" diye başladı söze..
"Doktorlar, '6 aylık ömrün kaldı' dediler.. Bu dedikleri 11 yıl önceydi!."

Bundan daha vurucu bir başlangıç cümlesi olur mu?.
Keşke doktorların "3.5 aylık ömrün var" dedikleri dostumun arkadaşı da orda olsa ve Dida Didem Kaymaz'ın hem de pek çok kadını kıskandıracak sağlık ve güzelliğini görseydi" diye düşündüm gayri ihtiyari..
11 yıldan bu yana, Kanser Tedavi Tekniklerinin de nasıl geliştiğini düşünün bir..
O zaman, sorun kanser değil, tedavi imkânları..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.123 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 278 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 608 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 359 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 259 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar