Bir muhteşem gece ki... Yaşa BKM!..

Düşünün.. Gencecik bir adamsınız.. Nerdeyse teenager.. İlk defa, hayatınızda ilk defa başrole çıkıyorsunuz.. Karşınızda, bir tiyatro, sinema, televizyon devi, bir performans sanatları ilahesi Demet Akbağ...

Düşünün.. Gencecik bir adamsınız.. Nerdeyse teenager.. İlk defa, hayatınızda ilk defa başrole çıkıyorsunuz.. Karşınızda, bir tiyatro, sinema, televizyon devi, bir performans sanatları ilahesi Demet Akbağ var.. Oyunun yarıdan fazlasında sahnede ikilisiniz.. Onunla bir komedi oynayacaksınız.. Yazarı da, 20 yıl sonra ilk defa yeniden tiyatro yazan Yılmaz Erdoğan.. Hadi taşı bu yükü bakalım..
Perde açılıyor.
Tam karşınızda, ilk sıranın ortasında yan yana oturan muhteşem komedi devleri..
Cem Yılmaz.. Ata Demirer.. Yılmaz Erdoğan ve Metin Akpınar..
Demet Akbağ devi ile ikili oynamak yetmezmiş gibi, bir de komedi dünyamızın en büyükleri, sınav kurulu gibi bir metre ötende dizilmiş..
Cabadan bir de imparator var, orda.. Fatih Terim..
Yahu o genç adamı düşünürken benim dizlerim titredi.. Burak Dakak, iki perdelik BKM oyunu "Aydınlıkevler" sona ererken, hepimize "Bir Yıldız Doğuyor" dedirtmeyi başardı..
Aslında...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar