Asıl suçlu Rıdvan değil, NTV!..

"Yüzde 100 Futbol" adlı programında genelde o gecenin maçını eleştiren, iyi de reyting yapan Rıdvan (Dilmen), bu defa ortalığı birbirine kattı..

"Yüzde 100 Futbol" adlı programında genelde o gecenin maçını eleştiren, iyi de reyting yapan Rıdvan (Dilmen), bu defa ortalığı birbirine kattı..

Pazartesi akşamı 9 kişilik Hatay'ı bile yenemeyen büyük transferler takımı Fenerbahçe hakkında ne diyeceğini merak edip, o kanalı açanlar, şaşkınlıklar içinde hiç yeri ve zamanı olmayan bir konu ile karşı karşıya kaldılar..

Rıdvan, başta Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan, ve Vatan eski Spor Müdürü İbrahim Seten olmak üzere, tanınmış gazetecileri FETÖ'cülükle, bugün başta Hürriyet, Milliyet ve Posta olmak üzere, yazılı, Kanal D ve CNN olmak üzere de görüntülü medyanın nerdeyse yarısının sahibi Yıldırım Demirören'i de sahte evrak düzenlemekle itham edince kıyamet koptu. Rıdvan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da konunun içine çekme gayreti içine girmesi olayı iyice büyüttü ve sosyal medya işlemeye başladı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar