Özgür Gündem nedir?

Özgür Gündem dediğimizde, bu güne kadarki yayınlarında, "Biz, PKK'nın yayın organıyız" yazmak dışında, öyle olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapan bir 'gazete'den bahsediyoruz.Özgür...

Özgür Gündem dediğimizde, bu güne kadarki yayınlarında, "Biz, PKK'nın yayın organıyız" yazmak dışında, öyle olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapan bir 'gazete'den bahsediyoruz.
Özgür Gündem dediğimizde, PKK yöneticileri Mustafa Karasu, Bese Hozat ve Duran Kalkan'ın yazı yazdığı, köşelerinden PKK'nın yeni 'stratejileri'ni anlattığı, gençleri ölüme çağırdığı bir 'gazete'den bahsediyoruz!
Özgür Gündem dediğimizde, toplumu kin ve düşmanlığa sevk etmek için elinden geleni ardına koymayan, ölümleri sevinçle karşılayan bir katliam gazetesinden bahsediyoruz. Hatırlayın, Ankara'da, 13 Mart'ta gerçekleşen canlı bomba saldırısında, 37 vatandaşımız hunharca öldürülmüş, 125 vatandaşımız yaralanmıştı. Ertesi gün Özgür Gündem, hangi manşetle çıktı dersiniz? "Newroz'un ayak sesleri!" Nitekim manşet üzerine anında soruşturma başlatılmıştı ve mezkûr güruh bunu bile 'ifade ve basın hürriyeti'ne müdahale olarak yorumlamıştı.
Özgür Gündem dediğimizde, kadın, çocuk, ihtiyar demeden, hastane, okul, anaokulu, ambulans demeden saldıran teröristleri "Şehitlerimizle varız" manşetiyle öven bir 'gazete'den bahsediyoruz. Özgür Gündem dediğimizde, Bese Hozat'ın 'Devrimci halk savaşı' ilanı veya Murat Karayılan'ın 'Aklınızı başınıza alın' tehditleri gibi PKK yöneticilerini manşetten yücelterek veren bir 'gazete'den bahsediyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Roma’dan sevgilerimiz ve vergilerimizle... 20 Mayıs 2024 | 1.773 Okunma Nakba 17 Mayıs 2024 | 224 Okunma Uluslararası Aile Sempozyumu 15 Mayıs 2024 | 111 Okunma İnsanımızı nasıl koruyacağız? 14 Mayıs 2024 | 185 Okunma Euroriyakârlar 13 Mayıs 2024 | 138 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar