Böyle iktidar mı olur?

"Vay şerefsiz" manşetiyle Ahmet Kaya'ya hayatı dar eden, Hrant Dink'i hedef gösteren Hürriyet'in sabık yönetmeni şimdilerde foncu sitelerde, karanlık odalarda sola kanaat önderliği yapıyor. İktidarla, gazeteciliğin...

"Vay şerefsiz" manşetiyle Ahmet Kaya'ya hayatı dar eden, Hrant Dink'i hedef gösteren Hürriyet'in sabık yönetmeni şimdilerde foncu sitelerde, karanlık odalarda sola kanaat önderliği yapıyor.
İktidarla, gazeteciliğin sınırlarını çok çok aşan ilişkiler geliştirdiği için adı Özköşk'e çıkan yazarımız bugünlerde ileriye yatırım yapıyor. Rahat bir emeklilik geçirmek için, 2028'de iktidara geleceğini düşündüğü adayın piarıyla meşgul.
Heyecanlı da.



Yalnızca cilalamayla yetinmiyor, siyasi güzergah da çiziyor.
Bir yıl önce yüzde 52 oy almış, kendisinden 7 yaş küçük Erdoğan'a emeklilik tavsiyeleri veriyor.
Geçen de Ekrem İmamoğlu'nun bayii toplantısı tadındaki Roma seyahatinde yer bulmanın coşkusuyla yine döktürüyordu:
Artık Türkiye'de iki iktidar varmış mesela. Biri merkezi iktidar, öteki yerel iktidarmış. İmamoğu da bu anlayışa gelmiş.
Vay be! 15 yıl önce "MHP'siz de yeni anayasa yapılır" diye...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elon Musk üzdü 26 Temmuz 2024 | 316 Okunma 30-40 yıl sonra Şengör’ün olmayacağı kesin de 24 Temmuz 2024 | 3.844 Okunma Kapitülasyonlar kaldırılmamış mıydı? 22 Temmuz 2024 | 646 Okunma Makbule Hanım ağabeyi Atatürk’ü anlatıyor 21 Temmuz 2024 | 940 Okunma Ya Trump’ı öldürselerdi 20 Temmuz 2024 | 366 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar