Hisseli siyaset kumpanyası

İlk Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ açıkladı: "İçişleri Bakanlığı, iki bakanlık ve MİT Müsteşarlığı Zafer Partisi'ne verilecekti. Yazılı mutabakat var." Ardından...

İlk Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ açıkladı: "İçişleri Bakanlığı, iki bakanlık ve MİT Müsteşarlığı Zafer Partisi'ne verilecekti. Yazılı mutabakat var."
Ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak bu bilgiyi yalanladı. Fakat Halk TV'nin eski Genel Yayın Yönetmeni olan CHP'li gazeteci Şaban Sevinç ise bahsedilen protokolü şu sözlerle doğruladı:
"CHP Sözcüsü Faik Öztrak yalanla ama Ümit Özdağ'ın elinde Kılıçdaroğlu ve Özdağ'ın imzasını taşıyan 'İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlık Zafer Partisi'ne verilecek' yazan bir gizli protokol var. Özdağ yalancı durumuna düşürülürse gizli protokolü yayınlayabilir."
Anlaşılan Kılıçdaroğlu önce aday olmak, sonra da kazanabilmek için toplamı yüzde 1'lik partilere CHP kontenjanından 39 vekil verdiği yetmemiş olacak ki İçişleri Bakanlığı gibi kritik bir makam dâhil üç bakanlığı ve yine en kritik kurumlardan olan MİT Müsteşarlığı'nı da Ümit Özdağ'a söz vermiş.
Yani aslında CHP kazanmış olsaydı dahi CHP kazanmış...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Roma’dan sevgilerimiz ve vergilerimizle... 20 Mayıs 2024 | 1.791 Okunma Nakba 17 Mayıs 2024 | 224 Okunma Uluslararası Aile Sempozyumu 15 Mayıs 2024 | 111 Okunma İnsanımızı nasıl koruyacağız? 14 Mayıs 2024 | 185 Okunma Euroriyakârlar 13 Mayıs 2024 | 138 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar