Esenyurt

Silahlı bir grubun bastığı Tekel bayisindeki vahşetin görüntüleri, kamuoyunun kanını dondurdu. İki gün önce, gece saatlerinde Murat Ö., Azat Ö., Tarık Ö., Servet Ö. isimli 4 silahlı saldırgan, bir...

Silahlı bir grubun bastığı Tekel bayisindeki vahşetin görüntüleri, kamuoyunun kanını dondurdu. İki gün önce, gece saatlerinde Murat Ö., Azat Ö., Tarık Ö., Servet Ö. isimli 4 silahlı saldırgan, bir tekel bayini basıp Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı önce darp edip sonra vurarak öldürdü, Yusuf Erzen'i de ağır yaraladı. Polis ekipleri kayıplara karışan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı ve zanlılardan Murat Ö. yakalandı.
Basına yansıyan bilgilere göre iki grup arasında alacak meselesi varmış, ilk maktul silahına davranmış, saldırıya uğrayan iş yerinde bir pompalı tüfek, iki tabanca ve 50 adet mermi bulunmuş. Yani mesele göründüğünden de vahim. Ancak bu detayların hiçbiri kamuoyunu birinci derecede ilgilendirmez.
Kamuoyunun öncelikli derdi güvenli bir ülkede yaşamaktır. Mafyavari oluşumların cirit atıp İstanbul'u vahşi batıya çevirdiği, ateşli silahların bu kadar kolay devreye girebildiği bir durum kaygı vericidir. Bu noktada asli sorumluluk ise iktidardadır.
Yasaların boşluk bırakmayacak şekilde net, cezaların caydırıcı olacak kadar sert uygulanması noktasında kanun...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Roma’dan sevgilerimiz ve vergilerimizle... 20 Mayıs 2024 | 1.791 Okunma Nakba 17 Mayıs 2024 | 224 Okunma Uluslararası Aile Sempozyumu 15 Mayıs 2024 | 111 Okunma İnsanımızı nasıl koruyacağız? 14 Mayıs 2024 | 185 Okunma Euroriyakârlar 13 Mayıs 2024 | 138 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar