Türkiye’ye rağmen bir şey yapamayacağını anlamayanların sonu...

Günlerdir “eli kulağında” diyorduk, dün itibariyle Barış Pınarı Harekatı Başkomutan’ın emriyle başlamış oldu. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı’ndan sonra her ikisinden de daha...

Günlerdir “eli kulağında” diyorduk, dün itibariyle Barış Pınarı Harekatı Başkomutan’ın emriyle başlamış oldu. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı’ndan sonra her ikisinden de daha büyük ve kritik bir alanda yürütülecek Suriye sahasındaki bu üçüncü harekat. 

Belki de Kıbrıs Barış Harekatı’ndan bile daha kapsamlı bir harekat bu. Türkiye şakası olmadığını bir kez daha dost ve düşmanlarına göstermiş oldu. Askerimizi ve siyasi iradeyi Allah muvaffak etsin. Dualarımız onlarla. 

Türkiye bu operasyonu, uluslararası hukukun, BMGK’nın ve Adana Mutabakatı'nın kendisine verdiği hakla yapıyor. Suriye rejimi, kendi topraklarından Türkiye'ye yönelen terör tehdidi için bir şey yapmıyor ya da yapamıyorsa, Türkiye bu tehdidi bertaraf etmek hakkına sahiptir. Mesele bu kadar net yani. 

Operasyonun üç he

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 248 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar