Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz

Bu bir alışkanlık haline geldi malum; kendi kifayetsizlikleriyle yüzleşemeyenler, tuttukları siyasi parti ve yöneticilerini sorgulamayı akıl edemeyenler her mağlubiyet sonrasında höykürecek bir yer arıyor ve günün...

Bu bir alışkanlık haline geldi malum; kendi kifayetsizlikleriyle yüzleşemeyenler, tuttukları siyasi parti ve yöneticilerini sorgulamayı akıl edemeyenler her mağlubiyet sonrasında höykürecek bir yer arıyor ve günün sonunda akılları sıra yine faturayı Erdoğan'a kesiyorlar.

''Adam hep kazanıyor, hele bir anlayalım neden kazanıyor?'' sorusuna adam akıllı kafa yormadıkları için kendi ''dostlarını'' da bir zaman sonra ''Erdoğan'ın adamı, ona çalışıyor'' diyerek mimliyorlar.

Acıklı bir kaybeden psikolojisi.

İyi bir linç malzemesi aynı zamanda.

Çok kişi bundan nasibini aldı.

Muharrem İnce mesela; Cumhurbaşkanı adayı olarak yüzde 30 oy verdikleri İnce'ye ''Sarayın Adamı'' dediler. Erdoğan'a çalışıyormuş aslında!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar