Trafikte her türlü imtiyaza karşıyım

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gece yarısı yapılan bir değişiklikle 600 milletvekilinin aracına trafikte geçiş üstünlüğü hakkı tanındı.

Milletvekili araçları kırmızı ışıkta geçebilecek, park yasağı gibi trafik kısıtlamalarına tabi olmayacak, çakar da takabilecek. Benim bu konudaki görüşüm çok net. Milletvekillerine trafikte geçiş üstünlüğü sağlayan düzenlemeye karşıyım.

Milletvekillerimizin, polis aracı, ambulans ya da itfaiye acilliğinde bir yere yetişmesine gerek olmadığına göre çakar taktırmak, emniyet şeridini kullanmak gerçekten çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Bütün şeritleri tıkayan araçlar nedeniyle zaten içinden çıkılmaz durumda olan şehir trafiği, çakarlıların çokluğu nedeniyle iyice felç oluyor. Geçen gün İstanbul’da bir olaya tanık oldum, çakarlı bir araç önündeki otomobili sıkıştırmıştı ve adeta yolun dışına atmaya çalışıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar