Sınıfında fark yaratacak

Avrupalı üreticiler sıkıcı ve muhafazakar tasarımlarla bir kısırdöngüye girerken Güney Koreli Hyundai yeni Elantra ile bir anlayış değişikliğine gidiyor.DAHA ALÇAK DAHA GENİŞHyundai Assan, 2021...

Avrupalı üreticiler sıkıcı ve muhafazakar tasarımlarla bir kısırdöngüye girerken Güney Koreli Hyundai yeni Elantra ile bir anlayış değişikliğine gidiyor.

DAHA ALÇAK DAHA GENİŞ

Hyundai Assan, 2021 yılındaki model atağına yeni Elantra ile başladı. Sedan segmentine farklı bir bakış açısı getirmesi hedeflenen otomobil, özellikle sıra dışı sert ve keskin çizgilerden oluşan tasarım diliyle rakiplerinden ayrılıyor. Hyundai mühendisleri ve tasarımcıları, Elantra’yı dört kapılı bir coupe görünümüne dönüştürmek için altıncı nesle göre daha uzun, daha alçak ve daha geniş bir form tercih etmiş. Sürücü odaklı kokpitteki şıklık da Elantra’nın rakiplerinden daha cüretkar olmasını sağlıyor. Kabindeki ekran 10.25 inç ölçüsünde. Otomobilin bagaj hacmi 474 litre.

ZENGİN DONANIM LİSTESİ

Elantra’nın süspansiyon sistemi de konfora yönelik olarak geliştirilmiş. Araç Türkiye’de ilk etapta tek motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. 1.6 litre atmosferik beslemeli motora ve CVT şanzımana sahip. CVT’ye ek olarak, 6 ileri manuel şanzıman sadece Style donanım seviyesinde sunuluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar