Olağanüstü bir şov

Cumartesi akşamı PepsiCo’nun davetiyle İspanya’nın Madrid şehrinde izlediğim Liverpool- Tottenham Şampiyonlar Ligi Finali şimdiye kadar gördüğüm en iyi organizasyonlardan biriydi.

Avrupa futbolunun patronu durumundaki UEFA bu tip etkinlikleri tepeden tırnağa denetliyor ve kusursuz olması için kendi standartlarını getiriyor.

Düzenleyici bütün ülkeler de bu kurallara harfiyen uyuyor. Bu standartların üzerine ev sahibi ülkelerin yerel özellikleri ve sponsorların yaratıcılıkları eklenince ortaya seyrine doyumsuz bir tablo çıkıyor.

Müzik ve sahne şovları artık uluslararası spor etkinliklerinin vazgeçilmez parçası hâline geldi. 2015’ten bu yana açılış öncesindeki gösterileri PepsiCo hazırlıyor.

ABD’de NFL’deki şova da imza atan Pepsi, 2021’e kadar futbolun zirvesindeki UEFA Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru olmaya devam edecek. Gençleri iyi tanıyan ve eğlence sektörüne yakın Pepsi’nin etkinliklerin içinde olması büyük avantaj.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar