İlk kez Türkiye'de yola çıkıyor

Renault Taliant, satışa sunulacağı pazarlar arasında ilk kez yarın Türkiye’de. Yenilikçi özellikleriyle sınıf birinciliğini hedefleyen modelin fiyatı 167 bin 900 liradan başlayacak.BÜYÜK PAZAR Renault...

Renault Taliant, satışa sunulacağı pazarlar arasında ilk kez yarın Türkiye’de. Yenilikçi özellikleriyle sınıf birinciliğini hedefleyen modelin fiyatı 167 bin 900 liradan başlayacak.

BÜYÜK PAZAR

Renault, Türkiye’de otomotiv sektöründe en fazla ilgi gören sınıf olan B Sedan segmentine çok iddialı Taliant modeli ile döndü. Modern tasarım çizgileri, teknolojik donanımları, artırılmış kalite ve konfor unsurlarıyla farklı bir perspektif getiren yeni Taliant, fiyat performans kriterinde sağladığı dengeyle hem perakende hem de filo kullanıcılarına seslenmeyi hedefliyor. Renault MAİS Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “Türkiye, Renault Grubu için çok büyük bir önem taşıyor. Türkiye, 2021 ilk üç ayı itibarıyla grubun küresel çapta en büyük 7’nci pazarı konumunda bulunuyor” dedi.

YÜZDE 2.4’LÜK PAY

Berk Çağdaş, “Taliant modeli için Türk tüketicisinin önceliklendirilmesi, bu önemin göstergesi niteliğinde. ‘Renaulution’ adı verilen stratejik plan, yeni modellerle güçleniyor. B Sedan segmenti 2020’de Türkiye’de toplam binek pazarından yüzde 2.4 oranında pay aldı. Taliant modelimizin X-Tronic şanzıman ve LPG seçenekleriyle segmentteki en önemli 2 talebe cevap veriyoruz. Rekabetin kısıtlı olduğu bu segmentin yanı sıra Taliant, C sınıfından gelen tüketiciler için de cazip bir seçenek olacak” diye konuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar