Dünyanın en güzel parkı olmaya aday

Kitaplar, filmler, mekanlar ve coğrafi bölgelerden konu açılınca “ölmeden önce okunması gereken, kalınması gereken, gidilmesi gereken…” diye bir kavram kullanılıyor. Çok net söylüyorum...

Kitaplar, filmler, mekanlar ve coğrafi bölgelerden konu açılınca “ölmeden önce okunması gereken, kalınması gereken, gidilmesi gereken…” diye bir kavram kullanılıyor.

Çok net söylüyorum, “Nakkaştepe Millet Bahçesi” dünyada “Ölmeden Görülmesi Gereken Yerler” listesine ilk sıralardan girer.

Ulaşımı kolay, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün hemen çıkışında Türkiye’nin önde gelen şirketleri Vakko, Selçuk Ecza Deposu ve Koç Holding yönetim binasının hemen yanında.

Üsküdar Çocuk Köyü: Küçüksu’da bulunan 80 dönümlük bir alanda çocukların, doğal bir ortamda hayatın her alanına kendilerini hazırlayabilecekleri bir ortam oluşturulacak. 2023 yılında hizmete açılması hedefleniyor.

Üsküdar Valide Sultan Gemisi: Pazartesi hariç her gün çay ve simit ikramıyla profesyonel rehber eşliğinde ücretsiz düzenli tur yapıyor. Şimdiye kadar 2 milyon 7 bin vatandaşa Boğaz turu yaptırmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar