Cesur tasarımla rekor beklentisi

Opel, yeni Mokka, Crossland ve Grandland’den oluşan SUV üçlemesiyle Türkiye pazarında ilk 5 içinde yer almayı hedefliyor.SİYAH KAPUT SEÇENEĞİAlman otomotiv devi Opel, yeni Mokka modelini yüksek verimliliğe sahip benzinli...

Opel, yeni Mokka, Crossland ve Grandland’den oluşan SUV üçlemesiyle Türkiye pazarında ilk 5 içinde yer almayı hedefliyor.

SİYAH KAPUT SEÇENEĞİ

Alman otomotiv devi Opel, yeni Mokka modelini yüksek verimliliğe sahip benzinli motoru ve 3 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu. Cesur tasarımı, sahip olduğu yenilikçi standart teknolojileri ve zengin sürüş destek sistemleriyle öne çıkan yeni Mokka, Opel markası için birçok ilki temsil ediyor. Yeni Mokka, markanın gelecekteki yüzü Opel Vizör’e ve tamamen dijital Pure Panel kokpite sahip ilk model olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Elegance, GS Line ve Ultimate olmak üzere üç farklı donanımı zengin renk ve jant seçenekleriyle buluşturan Mokka’da ayrıca Türkiye’de bir ilk olarak siyah renkli kaput opsiyonu da bulunuyor.

365 BİN 900 TL’DEN BAŞLIYOR

130 beygir gücündeki 1.2 litrelik turbo beslemeli benzinli motor ve AT8 otomatik şanzıman kombinasyonuyla tercih edilebilen yeni Mokka, 365 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Mokka’nın merakla beklenen yüzde 100 elektrikli versiyonu Mokka-e ise 2022 yılında Türkiye yollarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 4.15 metre uzunluğundaki Mokka’nın bagaj hacmi 350 litre. Yaya algılama özellikli aktif acil fren sistemi, ön çarpışma ikazı gibi standart teknolojilerin yanı sıra dur-kalk özellikli adaptif hız sabitleme sistemi, gelişmiş park pilotu gibi birçok ek özellik de yeni Mokka’da sürücülere sunuluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 131 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 144 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 217 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar