Bu başarı bize çok iyi geldi

Çok kasvetli bir gündemin içinde resmen boğulduk. Pandemi ikinci yılında hayatımızı derinden etkilemeye devam ediyor. Vaka ve vefat sayıları yüksek. Hâlâ tünelin ucundaki ışığı arıyoruz....

Çok kasvetli bir gündemin içinde resmen boğulduk. Pandemi ikinci yılında hayatımızı derinden etkilemeye devam ediyor. Vaka ve vefat sayıları yüksek. Hâlâ tünelin ucundaki ışığı arıyoruz. Salgının tetiklediği ekonomik sorunlar da iyiden iyiye kendisini hissettiriyor. Bu kadar zorluk ve sıkıntı arasında biraz morale ve gülümsemeye ihtiyacımız vardı. Güzel haberler spor dünyasından geliyor.

Geçen hafta Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Avrupa ikincisi oldu. Taha Akgül Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altına uzandı. İsviçre’deki Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda millî sporcumuz Ferhat Arıcan, paralel bar aleti finalinde altın madalyanın sahibi oldu.

Avrupa Trampolin Cimnastik Şampiyonası’nda Elif Çolak bronz madalya kazandı. Millî boksör Büşra Işıldar kadınlar 81 kg finalinde Rus rakibini yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. Millî karateciler Lizbon’da 3’ü altın 9 madalya ile döndü.

Basketbol, dünyanın en fazla takip edilen popüler branşlarından biri. Bazı ülkelerde futboldan daha önemli, müthiş bir ekonomisi var. O nedenle basketboldaki başarıyı farklı değerlendirmek gerekir. Anadolu Efes’in İstanbul’da aldığı mükemmel sonuçla mutluluğumuz daha da arttı.

Anadolu Efes, önceki akşam İspanyol ekibi Real Madrid’i nefes kesen bir mücadelenin sonunda 88-83 mağlup etti. Bu çekişmeli karşılaşmayı ben de izledim. Anadolu Efes’in Avrupa’daki maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum. Pandemi nedeniyle bu dönem maçlar büyük oranda seyircisiz oynanıyor. İzin alarak gelen çok az sayıda izleyici dışında salon boştu. Shane Larkin kariyerinin belki de en tutuk günlerinden birindeydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar