Hedefteki Laiklik

Kadın Voleybol A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonu olarak sporda Cumhuriyet tarihimizin en önemli başarılarından birini elde etti.Zorlu bir mücadele sonucunda Avrupa Şampiyonu Kupası’nı Türkiye’ye getiren başta...

Kadın Voleybol A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonu olarak sporda Cumhuriyet tarihimizin en önemli başarılarından birini elde etti.

Zorlu bir mücadele sonucunda Avrupa Şampiyonu Kupası’nı Türkiye’ye getiren başta voleybolcularımız olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum.

Kadın voleybolcularımız Atatürk’ün görmek istediği zirveye çıktılar. Atatürk sadece sporda değil her alanda Türk kadınını zirvede görmek isterdi. Kadın voleybolcularımız bunu başardı.

Böyle büyük bir milli başarıya imza atmalarına karşın Kadın Voleybol Takımımıza ve oyuncularına yapılmadık hakaret kalmadı.

Milli takıma ve oyuncularına saldıranlar, hakaret yağdıranların ortak yönü Atatürk, laiklik ve kadın-erkek eşitliğine karşı olmaları.

Bir takım bahaneler üreterek bu büyük başarıyı gölgelemek isteyenlerin hedefinde laiklik var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uygulanmayan Anayasa 01 Mayıs 2024 | 155 Okunma İYİ Parti'de Değişim Olur mu? 29 Nisan 2024 | 860 Okunma Kılıçdaroğlu: “Bir Kişi İçin Anayasa Yapılmaz” 25 Nisan 2024 | 1.111 Okunma Üç Bayram Bir Arada 24 Nisan 2024 | 124 Okunma Yerindelik Denetimi 22 Nisan 2024 | 1.182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar