Seni sevmiyoruz ağlak sesli adam

28 Şubat günlerinin karanlık puslu ve rezil günleri idi.Kemalizm maskeli ultra faşistler, ülkeyi inanmış insanlara zindan ettiği “bin yıl devam edecek” dedikleri karanlık günlerin...

28 Şubat günlerinin karanlık puslu ve rezil günleri idi.

Kemalizm maskeli ultra faşistler, ülkeyi inanmış insanlara zindan ettiği “bin yıl devam edecek” dedikleri karanlık günlerin başlangıcıydı.

Süleyman Demirel (Allah ameli ile muamele etsin) yıllarca sırtından geçindiği Müslüman tabanı çok ucuza satmış, 9 senfoni zırvası eşliğinde Kur'an-ı Kerim'den 270 civarında ayetin hükmünün kaldırılması gerektiğini savunacak kadar çıldırmıştı.

Başı kapalı olan mütedeyyin kızlara Amerika'nın İslam dünyasındaki uç karakolu olan Suudi Arabistan'a gitmelerini salık veriyordu.

Onbaşı bile yapılmayacak general ve amirallerin ordumuzu ele geçirip, ülkenin üzerine karabulut gibi çöktüğü günlerdi.

28 Şubat davasından vazgeçen Şevket Kazan'ın Adalet Bakanlığı koltuğunda kıvrım kıvrım kıvranarak Asena'yı kıskandıracak mahareti sergilediği rezilce bir dönemdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 244 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar