CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin

Cumhuriyet Halk Partisi, bu milletin değerlerine karşı oluşturulmuş bir cephe; kurumsal bir organizasyondur.Türk, Kürt, milli ve İslamlığa ait tüm değerlere karşı inanılmaz bir alerjisi olan CHP, söz konusu...

Cumhuriyet Halk Partisi, bu milletin değerlerine karşı oluşturulmuş bir cephe; kurumsal bir organizasyondur.

Türk, Kürt, milli ve İslamlığa ait tüm değerlere karşı inanılmaz bir alerjisi olan CHP, söz konusu batılı değerler olunca, süt dökmüş kedi olmaktan öte, tam bir fedai kesilir.

CHP, “Batılı değerleri Batı’dan daha çok savunan” bir kurumdur.

Cumhuriyet Halk Partisi, hiçbir zaman Türkiye partisi olmamış ve olamamıştır. Kurumsal olarak, Batı’nın içimizdeki işgal adası, fedaisi, mümessilidir. Eski tabirle, içimizdeki “Sarıklı Haçlıar”dandır.

Varlığını bu milletin değerlerine karşı savaşmakla sürdürmeye çalışan CHP, hiçbir zaman yerli ve milli olmadı, olamadı. Parti içinde bu yönde yapılan çalışmalar da akamete uğradı.

CHP tarihinin gelmiş geçmiş en milli, yerli ve bu ülkenin değerlerine bağlı olan Gürsel Tekin gibi bir siyaset ustası bile bu partiyi dönüştüremedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 716 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 244 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar