ABD’nin asker teröristleri

ABD, 1991 yılandan beri açık bir şekilde terör örgütleri ile ortaklık yapıyor. Uluslararası bütün anlaşmaları ayaklar altına alarak, BM çatısı altında birlikte olduğu birçok ülkeye...

ABD, 1991 yılandan beri açık bir şekilde terör örgütleri ile ortaklık yapıyor. Uluslararası bütün anlaşmaları ayaklar altına alarak, BM çatısı altında birlikte olduğu birçok ülkeye karşı teröristlerle işbirliğine giderek milyonların öldürülmesine ortak olmuştur. Ve tam 27 yıldır yaklaşık 5 milyon insanın katletmiştir. İlginç olan, 27 yıldır öldürülen milyonların tamamımın Müslüman olmasıdır. Böylesine Müslüman kanına susamış canavar bir devletin en yakını olan Arap diktatörlükleri ve Körfez emirlikleri olması da ayrı bir acı.

ABD, 1991’den bu yana Afganistan, Irak ve Suriye’de milyonlarca Müslümanı bu emirliklerin sponsorlukları ile yapıyor. Özellikle Birleşik Arap Emirlikleri ve Bin Zayed ailesi, Müslümanların katledilmesi için ABD’ye en büyük sponsor olan Arap diktatörlüklerin başında geliyor!

ABD, 1991’den bu yana adım adım dozunu arttırarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı da savaş yürütmektedir. Bu savaşı 2003 tarihine kadar örtülü olarak yürütüyordu.

4 Temmuz 2003 tarihinde Türkiye’ye karşı yürüttüğü örtülü savaşı açıkça çektiği tarihtir. Bu tarihte, Irak’ın Süleymaniye kentinde bulunan ABD, beklenmedik ve tüm dünyayı şok eden ani bir baskınla Türk askerlerini esir aldı. Türkler böyle bir baskını beklemedikleri için kapılarını dost ve müttefik ABD askerlerine açmış ve kahve içmeye davet etmişlerdi. Ne var ki ABD’liler, Türk ofisine girdikten sonra silahsız ve hazırlıksız olan askerlerimizi esir almıştı.

Şimdi aynı ABD, Suriye’de PKK/PYD terör örgütleri ile müttefik olduğunu açık açık ilan etmiş durumda.

“Zeytindalı operasyonu”nu başladıktan birkaç saat sonra, CNN’e demeç veren ABD askeri yetkilileri, Suriye’de belirli bölgelerde operasyona katılan Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO) ateş açtıklarını itiraf etti. Halbuki ÖSO, Türk ordusu ile birlikte Afrin operasyonuna katılan bütün dünyanın resmen tanıdığı Suriye halkının tek resmi silahlı kuvvetleridir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 716 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 244 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar