Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 5 bin yıllık imparatorluk, yaklaşık 10 bin yıllık devlet geleneğinde hiçbir zaman tanık olmadığı kadar bir bürokratik, askeri ve yargı işgaline uğradı.ABD-NATO-GLADIO...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 5 bin yıllık imparatorluk, yaklaşık 10 bin yıllık devlet geleneğinde hiçbir zaman tanık olmadığı kadar bir bürokratik, askeri ve yargı işgaline uğradı.

ABD-NATO-GLADIO troykasının kurguladığı “Yeşil Kuşak Projesi”nin ürünü olan FETÖ terör örgütü, 1960’ların sonlarından itibaren, Türk devlet bürokrasisi içerisine sızmaya başladı. Bu sızma, Türkiye’yi “küresel ekonomi” ile entegre eden 12 Eylül askeri darbesiyle birlikte zirve yaptı.

Küreselcilerin elemanı olan General Kenan Evren ve çetesi, 12 Eylül 1980 yılında ülke yönetimine silah zoru ile el koyarak, Türkiye’yi egemen güç merkezlerinin, yani Rockfeller, Rothshild gibi ailelerin boyunduruğu altına koydu. Silahlı kuvvetler bürokrasisi olarak bu egemen ailelere teşne olan Türkiye’yi bürokratik olarak da Mankurtlaştırmaya çalıştılar.

Devlet bürokrasisini Mankurtlaştırma operasyonu Fetullah Gülen isimli bir şizofrenin marifeti ile gerçekleştirmeyi başardılar. Hendekmekan Kenan Evren ve çetesi, ülke yönetimine çöktükten sonra, FETÖ ve çetesine devletin kapılarını ardına kadar açtılar.

7 Şubat 2012’de MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı tutuklama çabası ile birlikte bürokrasi ile millet arasında başlayan çatışma, 15 Temmuz gecesi bizim zaferimiz ile sonuçlandı.

FETÖ’cü teröristleri o meşum ve melun gecede nihai bir şekilde yendik. Ne var ki devlet yönetimine tamamıyla hâkim olan siyaset kanadı bu hainleri devletin kademelerinden temizlenmesi konusunda hem bu milleti ve hem de lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 716 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 244 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar