Bayrak düştüğü yerden kalkar

Casusluk ve ihanet şebekesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün fiili olarak devleti işgal etmeye teşebbüs ettiği ilk yer Ağrı'dır. Ağrı'da 2014'te yenilenen seçimler, FETÖ'nün zaferi ile...

Casusluk ve ihanet şebekesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün fiili olarak devleti işgal etmeye teşebbüs ettiği ilk yer Ağrı'dır. Ağrı'da 2014'te yenilenen seçimler, FETÖ'nün zaferi ile sonuçlandı. Akabinde adım adım PKK/HDP çeteleri ile ortaklığı geliştirdiler ve Doğu ile Güneydoğu'da iç savaş çıkarmayı denediler. Şükür, bu denemenin bedelini ağır ödediler.

Terör şebekesi FETÖ'nün en tehlikeli üyelerinden ve halen tutuklu olarak ağırlaştırılmış müebbetle yargılanan Ahmet Pek ve Mutlu Ekizoğlu peş peşe Ağrı'da Emniyet Müdürü olarak görev yaparak şehrin sivil bürokrasisini oluşturuyorlar.

Örneğin, halen Ağrı valiliğinde, 7/24 valinin burnunun dibinde olan şahıs, Mutlu Ekizoğlu referansı ile işçi statüsünde İl Özel İdaresi tarafından işe alınıyor.

Kısa bir süre sonra Vali'nin nefes alışından dahi haberdar olacak bir konuma getiriliyor. Şahsın referans izi kaybettirildiği için valilerimiz bu tehlikenin farkında değiller.

Ağrı'daki FETÖ örgütlenmesi, Türk emniyet ve yargı sistemini kontrol altına almaya yönelik bir yapılanma idi. Örneğin, yüksek yargı mensuplarını kadın konusunda zaafa düşürme hatta evlendirme konusunun sorumlusu Ağrılıydı ve halen tutuklu.

Geçtiğimiz günlerde ajanslar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün “A Sınıfı Emniyet Müdürleri İmamı” olarak aranan Necmettin Girgin, Ağrı'nın Hamur ilçesinde haberi geçti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 244 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar