Çözdük demişti şimdi referandum diyor

Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır'ın bugünkü (27.10.2022)''Çözdük demişti şimdi referandum diyor'' başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “ömrümüzü verdiğimiz bir mücadele neticesinde adım adım çözdük” dediği, “ülkemizde kamuda veya özel sektörde böyle bir sorun var mı?” dediği başörtüsü meselesinde yine el yükseltti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “Haydi sıkıyorsa gel bu işi referanduma götürelim, millete götürelim, kararı millet versin” meydanı okudu.

Tuhaf hatta oldukça tuhaf bir durumla karşı karşıyayız.

Sayın Erdoğan’a sormak lazım: Bu ne yaman bir çelişkidir böyle, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Hani ülkemizde ne kamuda ne özel sektörde böyle bir sorun yoktu, kalmamıştı? Hani Cumhurbaşkanı Erdoğan iğneyle kuyu kazarcasına, deveyi iğne deliğinden geçirircesine ömründen ömür gidercesine verdiği bir mücadele neticesinde başörtüsü sorununu çözmüştü?

Erdoğan çözdük dediği başörtüsünü bir aydır gündeminden düşürmüyor, büyük bir heyecan içerisinde sürekli el üstüne el yükseltiyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.157 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.231 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 530 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 645 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar