Prof. Dr. Fehmi Katırcıoğlu’nun Mektubu: Üçüncü cinsiyet biyokültürel savaş malzemesi

Prof. Dr. Fehmi Katırcıoğlu, Türkiyemizin seçkin biliminsanları ve aydınlarındandır. Tıp doktorudur. Fotoğraf sanatı ve Hitit Tarihi alanlarında da özgün çalışmaları var. ABD Derin Devleti Rand...

Prof. Dr. Fehmi Katırcıoğlu, Türkiyemizin seçkin biliminsanları ve aydınlarındandır. Tıp doktorudur. Fotoğraf sanatı ve Hitit Tarihi alanlarında da özgün çalışmaları var. ABD Derin Devleti Rand Corporation’ın 1967 yılındaki raporunda cinsiyet değiştirme işlemlerini konu alan bir bölüme rastlayınca, sağolsun Rapor’un tamamının fotokopisini verdi.

Dün bu köşede yayımlanan “Yumurtadan tavuk ve horoz dışında bir cinsiyet çıkmaz” başlıklı yazıyı yayımlanmadan önce görüşünü almak ve yanlışlarım varsa düzeltmesi ricasıyla, Prof. Dr. Fehmi Katırcıoğlu’na göndermiştim. Değerli biliminsanımızın yolladığı notu aynen yayımlıyorum.

Doğanın canlıya verdiği türlerin devamı ancak kadın erkek ilişkisi ile ilgilidir. Üçüncü cinsiyet, sizin de yazdığınız gibi sanal cinsiyettir. Doğada karşılığı yoktur. Bazı genetik anomaliler hastalık işaretidir, toplumsal tanımı yoktur. Biyokimyada artı ve eksi vardır nötr olan değer kabul edilmez.

İnsan psikolojisi kadın erkek ilişkisi üzerine şekillenir. Nüfusun çok çok azında olan kromozomal anomaliler davranış bozukluğu yaratır.

Üçüncü cinsiyet iddiaları biyoloji bilimine karşın neden ortaya atılıyor?

Üçüncü cinsiyet çürümeyi ve çözülmeyi temsil ediyor. Tıp biliminde bir yapı bozumu yaşıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin tasarruf yeteneği 27 Nisan 2024 | 69 Okunma Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.631 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar