Atatürksüz Müfredata Atatürksüz Muhalefet olur mu?

Atatürksüz Müfredat yürümez. Yürümeyeceğini göreceğiz. Atatürk’le sorunları olan bugünkü yönetim, hele Vatan Savaşı koşullarında bu ülkenin başında kalamaz, bunu da...

Atatürksüz Müfredat yürümez. Yürümeyeceğini göreceğiz. Atatürk’le sorunları olan bugünkü yönetim, hele Vatan Savaşı koşullarında bu ülkenin başında kalamaz, bunu da göreceğiz.

BU ÜLKE ATATÜRKSÜZ MÜFREDATLA YÖNETİLEMEZ

Hatta şimdiden görüyoruz. Bu ülkeyi yönetemiyorlar. Her durumda bunu sergiliyorlar.

Beşar Esatsız çözümlerin iflas ettiği bir ortamda, hâlâ Suriye devlet yönetimine ellerini uzatamadıkları için bu ülkeyi yönetemezler.

Okulların içine mescit ve abdesthane açanlar, mesciti de yönetemez, abdesthaneyi de yönetemez, bu ülkeyi hiç yönetemez.

Eğitimi dinselleştirenler, ekonomiyi örgütleyemez, teknolojiyi geliştiremez, verimli işletme kuramaz, üretimi geliştiremez ve bu milleti zenginleştiremez. Ancak faize çalışmayı ve borca batmayı becerebilirler.

Cumhuriyet Devriminin altını oymaya kalkan bir eğitim sistemi kurmaya kalkışanlar, başı dik, vatansever, çağdaş, paylaşmacı insan yetiştiremez, çıkarcılığı aşılar, toplumu cemaat ve tarikatlara böler ve bu ülkeyi yönetemez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin tasarruf yeteneği 27 Nisan 2024 | 39 Okunma Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.631 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar