ABD’nin talimatı: Erdoğan’ı yıkın! Peki siz ne yapacaksınız?

ABD yönetimi, 2016 yılı 15-16 Temmuz günü Tayyip Erdoğan’ı bir FETÖ-Gladyo darbesiyle yıkma girişiminde bulundu. Ancak kritik anda Vatan Partisi’nin kararlı tavrı, milletin direnişi ve Türk Ordusunun silahla...

ABD yönetimi, 2016 yılı 15-16 Temmuz günü Tayyip Erdoğan’ı bir FETÖ-Gladyo darbesiyle yıkma girişiminde bulundu. Ancak kritik anda Vatan Partisi’nin kararlı tavrı, milletin direnişi ve Türk Ordusunun silahla bastırması karşısında yenildi. Bunun üzerine ABD, Tayyip Erdoğan’ı seçimle devirme stratejisine yöneldiğini bizzat Biden’ın ağzından 2020 yılı başında açıkladı.

Herhalde duymayan kalmadı. ABD Derin Devletinin Rand Corporation adlı ünlü kuruluşu, 2020 yılı Ocak ayında “Türkiye’nin Milliyetçi Rotası” başlıklı 276 sayfalık raporunda, Türkiye’de izleyeceği iktidar stratejisini ve siyasetlerini ilan etmişti. Biden, zaten o derin devletin başındaki adamdır ve başkan olduktan sonra da, Tayyip Erdoğan’ı devirme hedeflerini televizyon ekranlarından ve gazete sayfalarından küstah ifadelerle belirtti.[1] Daha önemlisi ABD’nin Ankara’da artık dillere düşen Gizli Karargâhı Tayyip Erdoğan’a karşı Altılı Masa’yı kurdu ve yönlendirdi.

ABD, bu seçimde açıkça taraftı ve taraf olmaya devam ediyor. ABD’nin, CIA’nın ve MOSSAD’ın doğrudan denetlediği PKK ve FETÖ gibi örgütler, Tayyip Erdoğan’ın iktidardan indirilmesi ve Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için, büyük gayret içindeler. 

28 Mayıs 2023 günü yapılacak ikinci tur oylamasında iki seçenek var. Tercihlerden biri, ABD’nin yıkın talimatının hedefi olan Tayyip Erdoğan, tercihlerden diğeri ise, Tayyip Erdoğan’ı yıkma planının aleti olan Kılıçdaroğlu.

Seçmenin önüne iki tercih konmuş bulunuyor. Sizin oy pusulasına üçüncü bir adayı koyma şansınız yok. Koşullar budur ve soru da şudur: Siz ne yapacaksınız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin tasarruf yeteneği 27 Nisan 2024 | 68 Okunma Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.631 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar