“Yol olmasın” müdahalesi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasıyla ilgili detayları araştırırken, olayın gazetecilik boyutuyla ilgili de çok ilginç bilgilere ulaştım.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasıyla ilgili detayları araştırırken, olayın gazetecilik boyutuyla ilgili de çok ilginç bilgilere ulaştım.

O bilgiler sayesinde Sözcü, Cumhuriyet ve Birgün dışındaki gazetelerin, Fox Haber, HaberTürk, Halk TV, Tele 1 dışındaki televizyonların Albayrak’ın istifasını neden haber yap(a)madığını da anlamış oldum.

Biliyorsunuz, geçen Cumartesi gecesi Albayrak’ın Instagram hesabında bir istifa metni yayınlanmıştı.

Hesap sahibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın en yakınıydı.

İstifa metninde çok basit imla hataları ve anlam bozuklukları vardı.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dalga dalga operasyon! 21 Mayıs 2025 | 1.383 Okunma İktidar cephesi yekvücut mu? 20 Mayıs 2025 | 1.033 Okunma Ya İmamoğlu yapsaydı? (2) 19 Mayıs 2025 | 669 Okunma İktidara üç, DEM’e bir soru 16 Mayıs 2025 | 1.389 Okunma “Kayyum” artık istisna olacakmış! 15 Mayıs 2025 | 825 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar