Taammüden yalan ve küfür

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Kurtuluş savaşının ana karargâhı”, “millet iradesinin vücut bulduğu” yüce Meclis’in çatısı altında konuşuyordu.Memleketteki TV kanallarının...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Kurtuluş savaşının ana karargâhı”, “millet iradesinin vücut bulduğu” yüce Meclis’in çatısı altında konuşuyordu.

Memleketteki TV kanallarının çoğu, mecburen canlı yayın yapıyor, milyonlar kendisini dinliyordu.

Aynen şöyle dedi:

“Düşünün Dolmabahçe Bezmialem Valide Sultan Camii’nin içinde bu eşkıyalar, bu teröristler, bira şişeleriyle, bira kutularıyla adeta caminin içini pislemişti. Bunlar böyle, bunlar çürük, bunlar sürtük, bunlar için ulu mabed nedir, ne değildir, öyle bir şey yok.”

Yenilir yutulur laflar değildi.

Üstelik spontane değil, bizzat konuşma metnini hazırlayanlar tarafından metne yerleştirilmiş, promptera yansıtılmış ve Cumhurbaşkanı tarafından içtenlikle okunmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.513 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 736 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 766 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar