Espri(li) Vekil!

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, önceki gün “emir erlerim” başlıklı “fotoğraf çalışması” ile bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan siyasetçisi oldu. Fotoğrafı...

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, önceki gün “emir erlerim” başlıklı “fotoğraf çalışması” ile bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan siyasetçisi oldu.
Fotoğrafı gördünüz mü bilmiyorum. Masadaki TBMM logolu kahve fincanından ve  mobilyalardan TBMM’deki milletvekili odasında çekildiği anlaşılıyor.
Belli ki yemek sonrası, kahveler içilmiş, keyifli bir muhabbet dönmüş ve o muhteşem ortam, çiçeği burnunda vekilin esprisi ile taçlandırılmak istenmiş.
Fotoğrafa ilk baktığımda iki danışmana “emir erlerim” denmesi hiç tuhafıma gitmedi. “Niye bu kadar abarttılar ki” diye düşündüm. Zira iki emir eri de hallerinden oldukça memnun görünüyorlardı. Yakın gözlüğümü takıp bakınca fark ettim ki asıl mesele o iki emir eri değil. Objektifin arkasındaki vekilin, koltuğuna yayılıp, iki ayağını makam masasının üzerine koymasıymış.
“Bu kadar da olmaz” dedim.
Vekilin fotoğrafı nasıl savunduğunu araştırdım.
Meğer, TBMM’nin sıkıcı ortamını renklendirmek istemiş, karşısında iki danışmanını emir eri yaparak, ayaklarını peşin satan tüccar edasıyla masanın üzerine uzatarak “espri” yapmış.
Merak edip, TBMM’de başka espriler de yapmış mı diye baktım.
Bir kere en büyük esprisini tek kapılı spor arabasını TBMM kapısına park ederek yapmıştı.
Sadece “milli sporcu, motosiklet yarışçısıdır. 5 kez dünya şampiyonu oldu. Çok iyi düzeyde İngilizce biliyor” yazan biyografisi de başka bir espri olsa gerek.
TBMM’de bir milletvekilinin bütün faaliyetleri, ilk imza attığı ve imzası bulunan kanun teklifle...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.513 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 736 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 766 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar