CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: Tarihe İstanbul’u alan il başkanı olarak geçmek bana yeter

Hafta sonu İstanbul’a gelmişken CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’ne (SKM) uğradım. Yıllardır, seçimlerin ardından CHP’nin SKM’leri matem evi gibi olurdu. Bu kez arı kovanı gibi buldum. Vatandaşlar...

Hafta sonu İstanbul’a gelmişken CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’ne (SKM) uğradım. Yıllardır, seçimlerin ardından CHP’nin SKM’leri matem evi gibi olurdu. Bu kez arı kovanı gibi buldum. Vatandaşlar, parti yöneticileri, kampanya ekibi, gazeteciler tıklım tıklımdı.

Girişte eski meslektaşım, yeni Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ile karşılaştık. Ardından Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun’u aradım. “Başkan bugün Beylikdüzü’nde, SKM’ye gelmeyecek” dedi. Bunun üzerine İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu orada mı diye baktım.

SKM’deki odalar arasında dolaşıyordu. Oturduktan ve başındaki kalabalık azaldıktan sonra yanına gittim. Sohbete başlamıştık ki Karslı bir hemşehrim içeri girdi ve kendi yaptığı sıcak poğaçaları ve keki masaya bıraktı.

Belli ki uzun zamandır yemek de yememişti. Çay gelmesini bile beklemeden poğaçayı, ardından keki yemeye başladı.

Meşguliyetini gördüğümden “durum nedir” diye sordum.

“Yarısından fazlası sayıldı. Fark hâlâ 18 bin civarında” dedi. Sürecin sonunda İmamoğlu’nun mazbatayı alacağı konusunda en ufak bir şüphesi yoktu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.518 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 737 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 768 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.664 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.428 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar