Bakanlar görüştü, konu tatlıya bağlandı...

O sabah birçok gazetenin birinci sayfasında Bakan Fakıbaba’nın o sözleri vardı.Dün Sayın Fakıbaba ile görüştük. Programı izlememiş ama eşi izleyip kendisine anlatmış. Kadın erkek...

O sabah birçok gazetenin birinci sayfasında Bakan Fakıbaba’nın o sözleri vardı.

Dün Sayın Fakıbaba ile görüştük. Programı izlememiş ama eşi izleyip kendisine anlatmış. Kadın erkek eşitliği konusundaki hassasiyetini özellikle vurguladı. Sonra da neden “erkek olan” dediğini anlattı:

 “Aslında ‘mertseniz şimdi yapın’ diyebilirdim. Ancak o kadar sinirliydim ki sinirimden öyle dedim. Adamlar naylon faturayla hem çiftçiyi hem devleti dolandırıp ortadan kayboluyorlar.”

“Biraz açabilir misiniz” diye sordum.

Şöyle devam etti:

“Naylon bir şirket kuruyorlar. Naylon fatura kesip, gübre, mazot ve teşvik primlerini alıyorlar. Ödemeleri gereken stopajı da taksitlendiriyorlar. Birinci taksiti ödedikten sonra ortadan kayboluyorlar. Gariban çiftçinin alması gereken teşviki de bunlar alıyorlar. Vergi ödemedikleri için de ayrıca kazanıyorlar.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.513 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 736 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 766 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar