“15 Temmuz” cerbezeli çarpıtmaları

15 Temmuz “darbe girişimi” ile mücadelenin, muhâlifleri tasfiyede istimalle politik propagandaya dönüştürülmesi, milletin içine fitne atıp kutuplaştırıyor.Öncelikle iktidar partisi Genel Başkanı olarak...

15 Temmuz “darbe girişimi” ile mücadelenin, muhâlifleri tasfiyede istimalle politik propagandaya dönüştürülmesi, milletin içine fitne atıp kutuplaştırıyor.
Öncelikle iktidar partisi Genel Başkanı olarak partisindeki “15 Temmuz toplantısı”nda bile “adâlet yürüyüşü”yle “adâlet mitingi”nde milyonların adâlet ve âdil yargılama çağrılarını, “darbecileri ve teröristleri savunmak” olarak karalayan Cumhurbaşkanı’nın çıkışı, siyasette diyalog, barış ve çözüm zeminini yok ediyor.

Çarpıtmalar sırıtıyor. “Darbe karşıtlığı” iktidar cenahının inhisarına alınıp, AKP’ye  kayıtsız şartsız destek veren MHP Genel Merkezi dışındaki bütün muhalefet “15 Temmuz’a destek”le suçlanıyor. “Ankara’dan İstanbul’a yürüyenlere Allah idrâk ihsan etsin!” tezyifiyle hakaretler yağdırılıyor. Adâlet arayan milyonlar “teröristlik” tahkiriyle düşmanlaştırılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Fikri hezeyanlaştıran” siyasî manipülasyonlar 06 Mayıs 2018 | 275 Okunma İktidarınki “hamle,” muhalefetinki “hülle ve hîle”! 29 Nisan 2018 | 188 Okunma “Suriye’nin politikası”nın garabetleri 22 Nisan 2018 | 184 Okunma Bu ne rest, bu ne Patriot müzâkeresi! 08 Nisan 2018 | 212 Okunma Soruşturmalar sulandırılıyor 25 Mart 2018 | 349 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar