Patolojik yalancılığın sonu

HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, Selahattin Demirtaş'a düzenlendiği iddia edilen suikast girişimi konusunda "suikast iddiası gündemi altüst etmeli" diye konuşmuş. Haklı. Normalde Türkiye'de bir siyasetçiye...

HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, Selahattin Demirtaş'a düzenlendiği iddia edilen suikast girişimi konusunda "suikast iddiası gündemi altüst etmeli" diye konuşmuş.

Haklı. Normalde Türkiye'de bir siyasetçiye yönelik bir suikast iddiasının gerçekten de gündemi altüst etmesi gerekirdi. Peki niye etmiyor?

Demirtaş'ın iddialarının aksine polisin araçta bir kurşun izine rastlanmadığını açıklaması kamuoyunu şaşırttı mı?

Son dört senedir ısrarla yalan söylemek dışında bir siyaset stratejisi geliştirmeyen HDP'nin beyanlarına kamuoyunda itibar edilmemesi normal değil mi?

AK Partinin IŞİD'i desteklediği yönünde bir propagandayı hiçbir delil olmamasına rağmen ısrarla tekrarlayan, bu uğurda komik manipülasyonlara başvuran, kebapçıları IŞİD komutanı yapan, boş arazileri karargâh ilan eden bir dezenformasyonun sonu ne olacaktı?

Hendek kazarak, şehir merkezlerine patlayıcılar yerleştirerek, ergen çocukların eline silah vererek oynanan öz yönetim için gerillacılık oyununu "devlet katliam yapıyor" diyerek yutturabileceğini mi sandı HDP?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Musul sonrası DEAŞ 13 Temmuz 2017 | 1.392 Okunma Kıbrıs sorunu neden çözülmedi? 11 Temmuz 2017 | 351 Okunma G-20'ye dair notlar 10 Temmuz 2017 | 418 Okunma Mülteciler üzerinden bir provokasyon girişimi 06 Temmuz 2017 | 1.539 Okunma Bir tuhaf Körfez politikası 04 Temmuz 2017 | 385 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar