Sevil Sabancı’nın aşkı evliliğe gidiyor

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı; genç yaşta evlendiği, kızı Melisa'nın babası Eran Tapan'dan boşandıktan sonra, yaklaşık iki yıldır flört ettiği Ferhat Ferhangil ile en ciddi...

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı; genç yaşta evlendiği, kızı Melisa'nın babası Eran Tapan'dan boşandıktan sonra, yaklaşık iki yıldır flört ettiği Ferhat Ferhangil ile en ciddi ilişkisini yaşıyor. Eran Tapan'dan boşanmasının ardından her fırsatta bir daha asla evlenmeyeceğinden dem vuran Sevil Hanım, bu kez lafını yiyecek gibi görünüyor!
Mutluluktan ayakları yere basmadığı konuşulan aşıkların, ilk evliliklerinden olan çocukları ile maaile tatil yapmaları da bunun kanıtı gibi.

BİRLİKTE ÇOK MUTLULAR
Bir yıl süren aşk orucunu Ferhat Ferhangil ile bozduğunu ilk kez benden öğrendiğiniz Sevil Sabancı, hafta sonu teknesinde sevgilisi ve çocuklarını ağırladı. Sevil Hanım'ın Cennet Koyu'na demirlediği teknesinde, kendisinin Eran Tapan'dan olan kızı Melisa da vardı. Fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi, çiftin ilk evliliklerinden olan çocukları epey kaynaşmış. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 45 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 132 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 133 Okunma Başarıları taçlandırıldı 20 Nisan 2024 | 40 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar